Κρεβατοκάμαρα niovi

Κρεβατοκάμαρα niovi
Κρεβατοκάμαρα niovi-zebra
Κωδ.: 
010102
Αρχική Τιμή: 
Τελική Τιμή: 
Σετ κρεβατοκάμαρας φτιαγμένο από ξύλο wengé.(παράγεται και σε όλα τα χρώματα της λάκας)
Το σετ αποτελείται από κρεβάτι, δυο κομοδίνα ( 50 ή 60 εκ) τουαλέτα και καθρέπτη. Τη σειρά συμπληρώνουν η ψηλή συρταριέρα  με τα έξι συρτάρια, ο  επιδαπέδιος καθρέπτης και το επιδαπέδιο ντουλαπάκι.
Διάφορα σχέδια ντουλάπας,σε επιλεγμένες διαστάσεις, στο ίδιο χρώμα, υπάρχουν για να συνδυαστούν με το σχέδιο και να συνθέσουν ένα ζεστό και εύχρηστο υπνοδωμάτιο.
Το κεφαλάρι μπορεί να επενδυθεί με  διάφορα υφάσματα ή δερματίνες, ενώ με την  τοποθέτηση κουμπιών Swarovski, πετυχαίνουμε πιο  εντυπωσιακό αποτέλεσμα.
Το κρεβάτι με την προσθήκη ειδικού μηχανισμού, μπορεί να μετατραπεί  σε χρήσιμο αποθηκευτικό χώρο.
Το κρεβάτι Δανάη με τον απλά καμπυλωτό σχεδιασμό του, μπορεί να συνδυαστεί όμορφα με πολλά και διαφορετικά κομοδίνα και τουαλέτες.

Niovi set κρεβατοκάμαρας φτιαγμένο από ξύλο wengé (παράγεται και σε όλα τα χρώματα της λάκας). Το σετ αποτελείται από κρεβάτι, δυο κομοδίνα ( 50 ή 60 εκ) τουαλέτα και καθρέπτη. Τη σειρά συμπληρώνουν η ψηλή συρταριέρα  με τα έξι συρτάρια, ο  επιδαπέδιος καθρέπτης και το επιδαπέδιο ντουλαπάκι, τα οποία δεν συμπεριλαμβάνονται στην τιμή του set. Διάφορα σχέδια ντουλάπας,σε επιλεγμένες διαστάσεις, στο ίδιο χρώμα, υπάρχουν για να συνδυαστούν με το σχέδιο και να συνθέσουν ένα ζεστό και εύχρηστο υπνοδωμάτιο.Το κεφαλάρι μπορεί να επενδυθεί με διάφορα υφάσματα ή δερματίνες, ενώ με την τοποθέτηση κουμπιών Swarovski, πετυχαίνουμε πιο εντυπωσιακό αποτέλεσμα.Το κρεβάτι με την προσθήκη ειδικού μηχανισμού, μπορεί να μετατραπεί σε χρήσιμο αποθηκευτικό χώρο.

 

  • Tο κεφαλάρι μπορεί να επενδυθεί με  διάφορα υφάσματα
  • Tοποθέτηση κουμπιών Swarovski
  • προσθήκη ειδικού μηχανισμού

 

 

Πληροφορίες Καλέστε μας 2353 0 23818

CAPTCHA
This question is for testing whether you are a human visitor and to prevent automated spam submissions.